Новият ни ансамбъл по художествена гимнастика взе първи медал

Новият ансамбъл на България по художествена гимнастика спечели първия си медал – сребро в многобоя на първото си официално състезание – Гран при на Москва.
Момичетата допуснаха малки грешки днес, но въпреки това впечатлиха с трудности в съчетанията си.
Като уникална и фантастична определи първата им изява президентът на федерацията Илияна Раева. „Имаме
достойни заместнички на „златните момичета“, както и достоен треньор, заместник на Ина Ананиева. Пътят е пред вас“, написа Раева в профила си във „Фейсбук“.

“Трети медал за България!

Браво за смелия старт, момичета!
Новият ансамбъл на България показа две изключителни композиции! Допуснахме три груби грешки, но това е поправимо. По- важното е, че показахме, че имаме достойни заместнички на ” златните момичета”, както и достоен треньор, заместник на Ина Ананиева.
Пътят е пред вас. Единственият начин да осъществите огромния потенциал, който носите и надеждите на всички, които с нетърпение очакват изявите ви е да се отдадете на 100% на този невероятно красив спорт! Единственият и най- кратък път до успеха е РАБОТА, РАБОТА….КЪРТОВСКА РАБОТА!
Честит първи медал – сребърен, макар и без конкуренция, но този медал трябва да ви напомня за огромното удоволствие, което донесохте с първото си излизане на международния подиум, от представянето на невероятните композиции, смелостта ви и огромното желание да бъдете ДОСТОЙНИ заместнички на “златните”, защото днес и вчера успяхте!
Дали и в бъдеще ще успеете?
Всичко е във вашите/ нашите ръце!
ЧЕСТИТО!!!!
Бяхте впечатляващи!”

Илиана Раева

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *