Нови синдикални организации на КНСБ се учредиха в ДБТ Нови Пазар, Шумен и Каолиново

Нова синдикална организация на КНСБ се учреди в град Нови пазар. По инициатива на работещите в дирекция “Бюро по труда” днес бе създадена поредната структура на Конфедерацията в Шуменска област.

По време на учредителното събрание бяха разисквани редица въпроси, касаещи структурата, организацията и функционирането на синдиката и в частност на новата синдикална организация. Обсъдени бяха и възможностите, които предлага членството в синдиката.

От страна на КНСБ присъстваха Радостин Павлов, Общински координатор на гр. Нови пазар.

Нови синдикални организации на КНСБ се учредиха в ДБТ Шумен и Каолиново. По инициатива на работещите в дирекциите “Бюро по труда” бяха създадени поредните структури на Конфедерацията в Шуменска област.

По време на учредителното събрание бяха разисквани редица въпроси, касаещи структурата, организацията и функционирането на синдиката и в частност на новата синдикална организация.

Обсъдени бяха и възможностите, които предлага членството в синдиката. От страна на КНСБ присъстваха Анета Денева, Областен координатор на КНСБ и Радостин Павлов, експерт в РС на КНСБ Шумен.

Източник: knsb-bg.org
Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *