Не се гаси туй, що не гасне!

В началото бяха протестите, не словото! После гражданската ни позиция прерасна в социалните мрежи, групи, страници, а от там към сайтове един, два, много още и социални мрежи, още сайтове и още, и още, но никога не стига – картинки, колажи, видео клипове, статии, публикации, кауза след кауза, битка след битка докато бяхме забелязани, мачкани, ритани, смазвани, но всеки път се изправяхме по-силни и по-силни, защото знаехме, че има хора, които разчитат на нас!

ХОРА казах, не политики, а обикновени хора като нас, които ни пишеха БРАВО и ние давахме трибуна на различни инициативи там където другите медии отказваха, затваряха си очите главните послушни редактори !

Ние няма да спрем, защото знаем, че хората, които сме докоснали дори и за миг са вдишали от онова наречено свобода ! Някой ще кажат, че една птичка пролет не прави, но един петел цяло село буди и ние го знаем добре !

Тук не е северна Корея и никога няма да бъдем !

С това искам да изкажа моите благодарности на всички онези, които по един или друг начин сме докоснали или те са ни докосвали, защото те ни зареждаха с горивото да продължим с онова чувство наречено човещина !

Господ Бог да Ви дава това, от което имате нужда – приятели, БЛАГОДАРИМ ВИ !

В началото бяха протестите и пишехме по стените на позора, а те ни игнорираха! После пишехме в социалните мрежи, а те ни докладваха и блокираха!

Днес пак пишем, но написаното остава написано, четено и прочетено и „казана дума, хвърлен камък“, а както е казал Хан Аспарух „от земята Българска и камък няма да дадем“!

Родолюбието е състояние на духът и можете да го видите на Шипка и на Рожен, можете да го видите навсякъде под една или друга форма, но личният пример е заразен и знаете ли да бъдеш заразен е страхотно, а да бъдеш преносител на заразата е нещо повече !

Не се гаси туй, що не гасне!

Стефан Иванов Пройнов
Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *