| посещения | | Питай кмета тук - коментара | Мобилна версия

На всеки час по нарушение!

Двама водачи са установени да управляват нерегистрирани по надлежния ред моторни превозни средства. Проверките били извършени по време на операция по безопасност на движението в Нови пазар, информират от ОДМВР – Шумен.

Около 17:30 часа на ул.“Цар Освободител“ в града бил забелязан водач на мотопед „Малагути“, който бил без поставена регистрационна табела. Спрян е за проверка, по време на която местният жител А.Р./36г./ не предоставил документи на мотопеда. След справка станало ясно, че е с неустановена собственост и че не е регистриран по надлежния ред. За престъпление по чл. 345 ал. 2 от НК е започнато досъдебно производство.

Час по-късно, на ул.“Цар Освободител“ в града за проверка бил спрян водач на мотопед „Гарели“. 15-годишният водач управлявал мотопед, който бил без регистрационен номер и който не бил регистриран по реда, който се изисква. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 345 ал. 2 от НК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За още новини, харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Реклама

Тук може да е твоята реклама!

Медия 60 ТИЯТ ГРАД Ви предлага уникална възможност за осъществяване на комуникация с вашите потенциални клиенти.

Как? Клик и виж!
Спестете 10% при резервация в Booking.com през нашия сайт. Тук и сега!

Booking.com

Още новини в снимки
Powered by WordPress | Theme Designed by: Sprint - Black Friday 2016 | Thanks to read more here, at&t - promo codes and at&t - Black Friday