ВАЖНО!

Нападателят на работниците в Нови пазар е глобен със 150 лева

Районният съд в Нови пазар осъди по Указа за борба с дребното хулиганство мъжът, който нападна двама работници от Община Нови пазар. Мотивът му – хвърлили камък по автомобила му. Извършителят е от село до Нови пазар.

Ето и решението на Районен съд Нови пазар от 10.07.2020г.:

ПРИЗНАВА А. М.С. ЗА ВИНОВEН В ТОВА, че на 07.07.2020г. около 10,15 часа в гр. Нови пазар, обл. Шумен е извършил проява на дребно хулиганство, изразяваща се в грубо отношение и нанасяне на удари на лицата О.А.А. и К.М.К. в резултат на което намиращите се граждани останали възмутени – нарушение по чл.1 от УБДХ , за което му налага

АДМИНИСТРАТИВНО НАКАЗАНИЕ ГЛОБА В РАЗМЕР НА 150 / сто и петдесет/ лева.

Решението подлежи на обжалване и протестиране пред ШОС в срок до 24 часа от постановяването му, като в случай на жалба или протест съдът насрочва заседание пред ШОС за 14.07.2020г. от 14 часа.

Общинското ръководство на Нови пазар, изрази благодарност към правоохранителните органи за бързата и адекватна намеса в този случай.

Припомняме част от изявлението, което публикувахме на 11 юли:

Ние, както и всички служители в Община Нови пазар, отричаме тези средства за решаване на спорове като неприсъщи за съвременното демократично гражданско общество, в което живеем.

Категорично се разраничаваме от тези средновековни методи на физическа саморазправа и издевателство над човешката личност.

Още по темата: Георги Георгиев, Иван Ганчев, Калоян Хинчев : няма да толерираме издевателства над човешката личност

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ТВОЯ РЕКЛАМНА СТРАНИЦА


Новото поколение продуктова реклама!


Изработка на рекламна страница, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.