Парламентарни избори 2021

Назначиха РИК Шумен за изборите на 4-ти април

Районната избирателна комисия за 30-ти изборен район – Шуменски за изборите за народни представители на 4 април 2021 г. е назначена. Това става ясно от публикувано решение от 12 февруари на сайта на ЦИК.

На консултациите са участвали надлежно упълномощени представители на всички парламентарно представени партии и коалиции, както и коалиции, които не са парламентарно представени, но имат избрани с техни листи членове на Европейския парламент от Република България.

На проведените консултации при областния управител не беше постигнато съгласие между участниците по отношение на членовете на Районна избирателна комисия в 30-ти изборен район – Шуменски.
Консултациите при областния управител проф. Стефан Желев между партиите и коалициите за състава на РИК са проведени при спазване на Изборния кодекс.

Съставът на РИК е в следния състав: председател Василина Кънчева, зам.-председател Пламен Недев, зам.-председател Дилян Нанев, секретар Ахмед Джамбазов и членове – Севдалина Герджикова, Сашка Борисова, Десислава Василева, Карен Гарабедян, Иван Найденов, Мирослава Павлова, Мариела Великова, Георги Георгиев, Хатидже Исуф, Стоян Русев, Мария Василева.

Районната избирателна комисия влиза в правомощията си от днес 13 февруари.
Решението на ЦИК подлежи на обжалване пред ВАС в тридневен срок от обявяването му, информира shumenonline.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ФИРМЕН САЙТ


Новото поколение продуктова реклама!


Изработка на фирмен сайт, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.