| посещения | | Питай кмета тук - коментара | Мобилна версия

Над 80 състезатели от 5 клуба по кикбокс в обща спаринг тренировка

Над 80 активни състезатели, взеха участие в обявеното за днес обиграване под формата на спаринг в залата на СК „Боил“ в морската ни столица Варна.

Освен домакините със свои представители се отчетоха спортните клубове „Шуменска крепост“, „Авитохол“ – Нови пазар, „Дрийм“ – Варна и „Ринг“ – Каварна.

Бойците от водещите клубове в региона имаха възможност да премерят сили с противници от различни школи и да подобрят уменията си за водене на бой. Рефер на двубоите бе Камен Славов.

Треньорския състав остана много доволен от възможността да видят как се справят техните възпитаници в среда близка до състезателната, да трупат опит, за да излязат по-подготвени на предстоящите държавни първенства.

Планирано бе да се организира още поне една подобна проява, която ще помогне на бойците от областта да се подготвят по-добре за предстоящото републиканско първенство в Шумен в началото на април.

Източник: Боен Клуб Шумен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За още новини, харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Реклама

Тук може да е твоята реклама!

Медия 60 ТИЯТ ГРАД Ви предлага уникална възможност за осъществяване на комуникация с вашите потенциални клиенти.

Как? Клик и виж!
Спестете 10% при резервация в Booking.com през нашия сайт. Тук и сега!

Booking.com

Още новини в снимки
Powered by WordPress | Theme Designed by: Verizon Wireless - Black Friday | Thanks to promo codes - at&t, amazon - coupons and here