МИГ „Нови пазар – Каспичан” и Община Нови пазар подписаха договор за Археологическия музей

Днес 26.11.2020г. в офиса на МИГ „Нови пазар – Каспичан”, председателят на сдружение МИГ „Нови пазар – Каспичан” Иван Ганчев и кметът на община НОВИ ПАЗАР Георги Сашев Георгиев подписаха Договор с ДФ “Земеделие” за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по процедура BG06RDNP001-19.283-S2 на МИГ “Нови пазар – Каспичан”, Мярка 7.5 „Инвестиции за публично ползване в инфраструктура за отдих, туристическа инфраструктура“ с финансовата подкрепа на Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони чрез Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020г.

Безвъзмездната финансова помощ се предоставя за реализирането на одобрен проект на ОБЩИНА НОВИ ПАЗАР с наименование: „Подобряване на материално техническата база за нуждите на “Археологическа музейна сбирка”, към Общинска художествена галерия “Петър Персенгиев””

Одобрените за финансиране разходи и одобрената безвъзмездна финансова помощ са в размер на 23 696.00 лв., като 21 326,40 лв. са предоставени от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони , а 2 369,60 лв. са от националния бюджет.

МИГ „Нови пазар – Каспичан”

 

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ФИРМЕН САЙТ


Новото поколение продуктова реклама!


Изработка на фирмен сайт, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.