| посещения | | Питай кмета | Контакти | За реклама | Архив | Мобилна версия

МБАЛ – Шумен с 70 хил. лв. неразплатени надлимитни дейности

Акционерите на Многопрофилната болница за активно лечение в Шумен не освободиха от отговорност Съвета на директорите заради отрицателния счетоводен резултат за 2016 година.

Това заяви след проведеното днес Общо събрание изпълнителният директор на болницата д-р Атанас Атанасов. „По всички останали точки, сред които приемане на годишния финансов отчет и доклад за дейността на дружеството, акционерите гласуваха „за““, каза д-р Атанасов.

На Общото събрание е бил обсъден оздравителния план за финансовото състояние на лечебното заведение, който е претърпял корекции. Коментиран е бил и въпросът за промяна в капитала на дружеството, но до гласуване не се е стигнало. „По точките за увеличаване на капитала нямаше предварително внесени конкретни предложения за решение“, добави д-р Атанасов.

На Общото събрание присъстваха представител на държавата, която е най-голям акционер в дружеството, както и представители на общините Шумен, Велики Преслав и Нови пазар. Останалите седем общини от областта, които също са акционери в МБАЛ нямаха представители.

На въпрос колко е надлимитната дейност на болницата към момента, д-р Атанасов заяви, че през месец март МБАЛ – Шумен има неразплатени около 70 хил. лв. за надлимитни дейности. По думите му те най-вероятно няма да бъдат платени, тъй като в момента няма нормативен текст като основание, по който това да се случи.

Източник: Радио Шумен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За още новини, харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Реклама

АВТОСЕРВИЗ "ДЕСНА" 2013 ООД гр.Нови пазар

Ремонт на ходова част и подготовка за технически преглед. Нови гърнета.
Монтаж и баланс на гуми. Смяна на масла. Полиране на фарове и спирачни дискове.

За контакти: Недялко Неделчев,
тел: 0878701532

Тук може да е твоята реклама!

Медия 60 ТИЯТ ГРАД Ви предлага уникална възможност за осъществяване на комуникация с вашите потенциални клиенти.

Как? Клик и виж!
Спестете 10% при резервация в Booking.com през нашия сайт. Тук и сега!

Booking.com

Още новини в снимки
Powered by WordPress | Theme Designed by: read more | Thanks to bargains - Black Friday, t-mobile - coupons and Amazon - Black Friday