Георги Велинов

Легендарният национален вратар Джони Велинов пристига в Нови пазар

Легендарният национален вратар и старши треньор на „Ботев“ Нови пазар, Джони Велинов, пристига в Нови пазар на 7-ми юли 2021 година

Когато стане дума за онзи велик отбор на ЦСКА от първата половина на 80-те години, неизменно спомените започват с вратаря. Изброяват се няколко легендарни играчи на червените, но на първо място винаги е Джони Велинов.

Георги Велинов, по известен като Джони Велинов – легендарния вратар на ЦСКА и националния отбор по футбол, който завърши своята кариера именно в местния „Ботев“ Нови пазар, през далечна 1994 година, пристига по покана на местния клуб и Община Нови пазар.

Георги Велинов книга

На 7-ми юли /сряда/ Георги Велинов, заедно със спортния журналист Ники Александров ще представят книгата „Джони Велинов: Моята история“ в Нови пазар.

Историята на Джони не е само футболна. Животът на тази истинска легенда невинаги е белязан от червения цвят на триумфа, победите често са отстъпвали място на загубите. Истинските житейски загуби. След които трябва да намериш сили да се съвземеш, за да продължиш. Да останеш изправен. Както подхожда на един голям вратар. С емблемата на ЦСКА на гърдите.

Заповядайте в зрителната зала на Профсъюзния дом на 7-ми юли от 19:00 часа, за да се докоснете до тази легенда.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.