Куче нахапа жестоко мъж в Памукчи

62-годишен мъж е нахапан от куче тази сутрин в покрайнините новопозарското село Памукчи. Пострадалият е настанен в Хирургическото отделение на шуменската болница с множество разкъсни рани, но без опасност за живота.

Докато очаква съпругата си на разклона за Нови пазар, Тодор Иванов ненадейно е нападнат от куче, което пази близката автоморга.

“Ухапа ме за главата, после за ръката. Аз го хванах за ушите и го задържах. Мина едно такси. Момчето слезе, даде ми една платнена торба, сложи я на главата му и пуснахме кучето. В това време жена ми дойде с колата, качих се вътре и отидохме в Бърза помощ”, разказа той.

По думите на Тодор, кучето стои вързано, но снощи се е освободило и досега не е имало проблеми с четириногите там. Собственикът на автоморгата в Памукчи го е уверил, че кучето има паспорт и е здраво. Пострадалият мъж е с рани по ръцете, главата, краката и корема и му предстоя хирургическа операция.

В село Памукчи се разхождат десетки безстопанствени кучета, потвърди и кметът на селото Кадир Бодур. “Кучетата се разхождат наляво – надясно, не знаеш откъде какво може да ти се случи. Спасението е в приют, където да се съберат всички бездомни кучета. Това е проблем на държавата”, посочи той.

Източник: Радио Шумен – наш медиен партньор
Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *