Купата за най-техничен състезател от ДП вдигна Виктория Наскова от СК “Стихия” Нови пазар

“На 07.04.2019 г. в Стара Загора се проведе Държавно първенство за юноши и девойки младша и старша възраст и мъже и жени.

От нашия клуб участваха 5 състезателя. При младша възраст дебют на ДП направи Християн Асенов в категория над 65 кг. Той се изправи срещу Атанас Петров от Първомай който е национален състезател и медалист от много европейски и световни първенства.

Срещата беше доста оспорвана и след изиграно едно продължение срещата спечели състезателя от Първомай след съдийско решение.

Габриела Николова също игра при девойките това е една възрастова категория по голяма от нейната. Тя изигра една много тежка среща и след две продължения срещата бе спечелена от нейната противничка.

При старша възраст Николай Емилов категория 75кг. спечели първата си среща с ипон но загуби втората след много тежка среща и за двамата състезателя.
Габриела Георгиева спечели трето място в категория девойки старша възраст над 60 кг. това бе първо държавно състезание за нея и тя изигра две много трудни срещи срещу силните противници от Самоков и Пловдив.

Виктория Наскова спечели два златен медал при девойки старша възраст до 50кг. и при жени до 50кг. Тя спечели всичките си срещи с ипон и съвсем заслужено и бе връчена и купа за най-техничен състезател.”

Сенсей Теодор Георгиев – СК “Стихия” Нови пазар

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *