Криминалната хроника за 7-ми март

Около 16 часа вчера полицейски служители от Нови пазар извършили рутинна проверка на 19-годишно момиче от село Зайчино ореше. В Д.В. е открито полиетиленово пликче с около 2 грама суха зелена тревиста маса. По данни на 19-годишното момиче съдържанието в плика е марихуана. Предстои да бъде изследвано лабораторно. Започнато е производство за държане на наркотични вещества.

Около 06:30 часа вчера полицейски екип, който работил по безопасността на движението в село Стан спрял за проверка водач на лек автомобил Нисан “Алмера”. Изяснено било, че автомобилът е регистриран по надлежния ред. Оказало се, че водачът В.В./64г./ от село Стан си служи с табели, предназначени за друг автомобил- Фиат “Браво”. За престъпление по чл. 345 ал. 1 от НК е започнато бързо производство.

Близо 400 гр. тютюн без акцизен бандерол е иззет от частен дом в село Мировци. Акцизната стока била предадена доброволно от Я.Я./31г/ от същото село. Работата по случая продължават служители на РУ- Нови пазар.

Около 19:30 часа снощи след получен сигнал полицейски служители предприели претърсване в частен дом в село Памукчии. В дома, обитаван от 65-годишният Г.М. е намерен около 200 гр. тютюн без акцизен бандерол. Открити са и девет патрона. Започнато е досъдебно производство.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *