Колоездачно състезание на 28 и 29 юни ще затваря временно пътища в региона

Полицейски служители от областната дирекция ще се погрижат за охраната, съпровождането и обезопасяване на движението при провеждане на колоездачно състезание, кръг от Черноморската колоездачна лига за Купа „Никола Козлево“ на 28 и 29 юни.

Охраната по време на надпреварата ще се проведе за времето от 14:00 часа до 19:00 часа на 28 юни / петък/ по трасето в дисциплина „Индивидуално бягане“ по маршрут Никола Козлево- Хърсово- Никола Козлево . Дисциплина „Общ старт“ започва в 10:00 часа на 29 юни , като охраната ще продължи до приключването. Маршрутът ще бъде от село Стоян Михайловски – Жилино- Църквица- Хърсово- Никола Козлево- Вълнари.

Молим водачите да спазват указанията на пътните полицаи и да не създават предпоставки за произшествия по време на състезанието. Униформени служители ще се движат по трасето ,ще спират за кратко време идващите насрещно пътни превозни средства.

Ще дават указания на водачите да шофират внимателно, да не навлизат в колоната и да пазят колоездачите, информират от ОДМВР – Шумен.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *