Коледен турнир по футбол на малки врати за учители

В спортната зала на СУ “Йоан Екзарх Български“ в Шумен се проведе традиционният коледен турнир по футбол на малки врати за учители със съдействието на клуб “Спорт и здраве” към КНСБ.

В състезанието участваха четири отбора от област Шумен: СУ “Сава Доброплодни“- Шумен, Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия (ПГСАГ) – Шумен, отбори от средните училища във Велики Преслав и Нови пазар.

Срещите се играха по системата „всеки срещу всеки“. Гости на турнира бяха министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, кметът на Шумен Любомир Христов, народните представители д-р Румен Генов и Димитър Александров, областният управител проф. Стефан Желев, зам.-кметът по култура и образование Найден Косев, началникът на РУО Светлана Милева, проф. Добромир Добрев и директорът на СУ “Йоан Екзарх Български” Валентина Тодорова.

След много напрегнати двубои с непредвидими крайни резултати турнирът беше спечелен от СУ “Сава Доброплодни“ – Шумен.
На второ място се класира отборът на ПГСАГ – Шумен, трети е отборът на Нови пазар. На последното четвърто място останаха учителите от Велики Преслав. Индивидуална награда получи Даниела Димова за най-полезен състезател.

За най-добър вратар беше определен Георги Георгиев от СУ “Сава Доброплодни “. За най-добър състезател беше избран Борислав Панайотов.

Източник: Радио Шумен
Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *