КНСБ с благодарствено писмо към кмета на община Нови пазар

“Като общински координатор на КНСБ, благодаря на Кмета на община Нови пазар г-н Ивайло Камаджиев и неговия екип, зам.Кмета г-жа Йорданова и Директора на Дирекция “Бюджет и финанси” за това, че въпреки трудностите проявяват изключителна социална отговорност и разбиране, че доходите на работещите в социалните структури и тези на здравеопазването са изключително ценни и мотивиращи за извършването на качествена услуга за гражданите!

Като следствие от това разбиране на територията на общината за социалните структури и тези в сектор Здравеопазване в зависимост от оценката на труда от 01.01.2019 г. трудовите възнаграждения на работещите в тези структури са увеличени със от 7 до 10 % са социалните структури и с около 12% в здравеопазването/ Детска ясла и детско и училищно здравеопазване/. При тази воля на общината няма как да не се търси качествена услуга и развитие на услугите.

Пожелавам на Кметския екип успешна година, много здраве и не на последно място просперитет , както на тях самите, така и на всички работещи в структурите на общината!”

Радостин Павлов – Общински координатор на КНСБ за Общините Нови пазар и Каспичан

Facebook коментари



Твоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *