сеч, кастрене

Кметът с реакция за зверската сеч в Нови пазар

От няколко часа, в социалните мрежи се публикуват снимки и коментари с възмущение от сечта на Енерго-Про. Част от вас питат: Сега ли е времето и така ли се прави? Друга част обвиняват градоначалника.

Ето и позицията на г-н Георгиев, публикувана в официалната му ФБ страница:

Уважаеми съграждани, от социалните мрежи научавам за санитарна сеч, която се извършва от електроразпределително дружество Енерго-Про.
Ние като община не сме информирани и се разграничаваме от извършването на почистваща дейност на короните, особено по време на цъфтеж!
Изпратили сме писмено запитване, защо се налага това кастрене! Веднага след като получим официален отговор от тяхна страна аз и екипът ми ще ви информираме!
Благодаря ви за будната гражданска позиция!

Нашият коментар е: Не хабете сили и реч за този проблем в коментари, които ще бъдат забравени след ден. Обърнете се към виновниците на това дело директно. Написаното във фейсбук няма да промени нищо!
Ето на този телефон: 0700 1 61 61 или на този имейл: info@erpsever.bg. ЕРП СЕВЕР

Къде са будните и напористи граждани, които инициираха подписки и искаха отговори?
Къде сме като общество, ако чакаме само на един човек, визираме кмета, да пази, отстоява и създава нещо в този град?
Всичко може да бъде по друг начин, всичко може да се промени, ако мислим правилно, ако сме заедно и имаме ясна позиция и предприемем адекватни действия. Кой е виновен и кой трябва да отговаря и понесе отговорност?!

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *