Камаджиев

Кметът на Нови пазар с ултиматум

Кметът на община Нови пазар заплаши, че ще извади футболния клуб „Ботев“ от първенството. Ивайло Камаджиев е изпратил декларация до президента на БФС Борислав Михайлов и до председателя на Зоналния съвет на футболната ни централа във Варна Георги Мирчев.

В нея се казва, че местната администрация полага огромни усилия градът да има мъжки отбор в Североизточна трета Лига. Благодарение на спонсорите и на новия треньор Радостин Димов, „Ботев“ заслужено е станал лидер в класирането. По думите на Камаджиев, обаче всички тези хубави събития са унищожени само “с един удар”, тоест с един мач.

Поведението на съдийската бригада по време и след мача с “Тополи” донесе изключително сериозни щети за нашия клуб, се казва още в становището на кмета на Нови пазар. След срещата с червени картони са наказани двама от футболистите, а треньорът е отстранен за следващите два мача.

Това негативно отношение създава лош имидж и отдръпва спонсорите на отбора, твърди кметът. Ивайло Камаджиев заявява, че ако ситуацията остане непроменена, то „Ботев“ (Нови Пазар) ще напусне Североизточната Трета лига и след Нова година няма да участва в първенството.

Източник: Радио Шумен - наш медиен партньор
Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *