Кметът Камаджиев към общинското БКС: Искам Нови пазар да светне от чистота

Кметът на община Нови пазар Ивайло Камаджиев поиска от местната комунална служба да бъдат положени допълнителни усилия за почистването на Нови пазар.
Целта е да се почистят колкото се може повече улици и затревените площи около тях. Във връзка с искането на кмета общинското БКС мобилизира целия си наличен персонал и техника.

Проверка на място показа, че в различни части на града кипи трескава дейност по окосяване, сметосъбиране и сметоизвозване.
„Полагаме големи усилия Нови пазар да бъде по-чист и да изглежда по-добре, отколкото беше през изминалата година. За целта общинското предприятие по комунални дейности използва целия си наличен ресурс от хора и техника, за да постигне набелязаните цели.

Срещаме обаче и трудности, тъй като не ни достигат хора, за да можем успешно да покрием целия град. Това налага механизиране на дейностите по благоустрояване и почистване и за целта беше закупена многофункционална косачка, която да замести, колкото е възможно ръчния труд.

Предстои закупуването на още една роторна косачка. Ще се опитаме да почистим и труднодостъпните места”, това заяви кметът Камаджиев по повод почистването на града.

Източник: FB страница на Ивайло Камаджиев – кмет на Община Нови пазар
Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *