Вандали детска площадка

Кметът е виновен и общинското ръководство също! Незабавна оставка!

Незабавна оставка на кмета на Община Нови пазар, както и на цялото общинско ръководство.

Тези дни и нощи, господата управници, отново са вилнели и трошили из града ни. Вандалските им прояви зачестиха, а резултатите са видими и от снимките – разруха и бедствия.

Миналата година трошиха съоръженията в Люксембургската градинка, после посегнаха на шадравана в градинката на старата баня, както и на пейките, а тези дни са вилнели и в детската площадка, която се намира в квартал 117 или „Възраждане“.

Нагло са изкъртили безполезната и стърчаща тръба с осветително тяло, после са се прехвърлили на парапета, край една от пътеките.

Това безчинство трябва да се спре, да ги открием и линчуваме!

А сега сериозно по темата:

Колко енергия и злоба трябва да имаш, за да посегнеш на детското? Като какво нещо се самоопределяш, щом липсват морал, съвест или всички ония нормални човешки качества?

Снимките от погрома в квартал „Възраждане“ ни изпрати Теди Иванова.

Ето нейната реакция:

Поредната вандалска проява от няколко дни! Изкъртено осветително тяло, на място където играят малки деца. Срам, позор и пълно безхаберие на всички, които го виждат и подминават! Детската площадка се е превърнала в сметище. Пясъкът е разхвърлян навсякъде, ръкохватките на вратичките са разбити, кранчетата на мивката също, вече за нищо не стават. Скоро няма да остане нищо, ако се продължава с това темпо.

Малко са местата, където има такива площадки, с удобства за родителите и приятно за децата. Нека бъдем хора и запазим това което имаме, и да се молим да не стане някоя беля.
А на хората, които са го направили мога да кажа, че рано или късно ще се разбере кои са и дано си получат заслуженото.

Оказва се, че усилията на общината да направи града ни приятно място за отдих, игри и развлечения са просто невъзможни!

Съжалявам, че Ви го казвам г-н Кмете, но ако сложите камери, ще ги откраднат. Ако сложите жива охрана ще ги…“, завършва г-жа Иванова.

Това е!
Прошка ли?

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *