“Киокушин” се завърна със златен, сребърен и бронзови медали от НП за деца до 10 и 14 години

“1 златен, 1 сребърен и 2 бронзови медала за децата ни до 10 и до 14 години от Националното първенство в гр. Гоце Делчев

Отново имаме повод за гордост и радост от изявите на нашите възпитаници. При силната конкуренция на 180 деца от всички клубове в страната децата ни се представиха на високо техническо ниво и се завърнаха с 4 медала.

Шампион в кат. до 30 кг. при момичетата до 10 години стана Нилин Ерджанова, побеждавайки противничката си на финала с чиста победа-ипон.
Сребърен медал заслужи Валентина Илиева в кат. до 50 кг. при момичетата до 14 години, като малко не и достигна да стане и шампион в категорията.
При 10 годишните в най-леката кат.-до 26 кг. Асен Илиев и Александър Георгиев стигнаха след победи до полуфиналните срещи и там загубиха с минимално предимство от съперниците си и заслужиха бронзовите медали, като Асен, който е дебютант на Национално първенство, направи впечатление с много добрата си техника спечелвайки първите си две срещи с вазари /нокдаун/ и чиста победа-ипон.

Останалите ни състезатели – Сами Самет, Петър Петров, Серкан Беян, Никола Николов и Али Самет въпреки, че не стигнаха до медалите показаха висок боен дух и много добро техническо ниво.

Ръководството на клуба ни благодари на всички помогнали за този успех – родители, приятели и Община Нови пазар подпомогнала финансово участието ни.

Преди да отпътуваме посетихме богатата експозиция на Историческия музей в града и така за пореден път съчетахме спорт, възпитание и образование в едно неделимо цяло.”

Източник: ФБ страница Иван Безус Доджо

За още информация посетете Спортният сайт за бойни изкуства в Нови пазар!

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *