Киокушин карате Нови пазар с 4 медала и купа “Черно море” за най-техничен състезател

4 медала и отново купа за най-техничен състезател за нашите възпитаници на силния турнир, с който приключва активния пролетен състезателен сезон за купа “Черно море” – гр. Бургас.

Валентина Илиева участвува в абсолютна категория на момичетата набор 2004 и беше с най-ниско тегло в категорията.Това предопредели и 3-то и място, въпреки всеотдайната и игра.

Гюлхан Емби се наложи да играе също с доста по-тежки състезатели поради сливане на 2 категории, и затова 3-то му място в кат. до 80 кг. при юношите е добро постижение, но не отговаря на истинските му възможности.

Отлично се представи и Диян Христов в кат. до 60 кг. при кадетите, който победи с чиста победа-ипон в първата си среща, но силите му стигнаха до 3-тото място.

Отново най-голяма радост ни донесе Фатих Фаик в кат. до 65 кг. при кадетите, който освен че победи убедително противниците си, за втори път за тази година бе избран и за най-техничен състезател при кадетите.

Освен от много оспорваните срещи, тазгодишния турнир ще се запомни и с участието на унгарски, молдовски и гръцки състезатели.

Източник: Киокушин карате Нови пазар
Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *