Полиция

Карантиниран обърка къщата. Още две разбити кафе машини.

Малко преди 22:30 часа снощи на телефон 112 бил подаден сигнал, че в двор на къща на ул. “Сливница“ в Нови пазар е забелязан непознат мъж.

Полицейски екип бил насочен към адреса. На място униформените заварили 45-годишен местен жител.

Пред тях обяснил, че излязъл да се разходи, но объркал къщата като се прибира. След справка станало ясно, че мъжът е с наложена карантина от РЗИ за срок от 14 дни. Мъжът бил предупреден да спазва поставената карантина. По- късно бил проверен на адреса посочен от него. Установено било, че е в дома си.

За нарушаване на карантината е образувано бързо производство по чл. 355 ал. 2 от НК.

Криминалисти от полицейското управление в Нови пазар работят по установяване на извършител на кражби на монети от два кафе автомата в града

За времето от 19 часа на 11 октомври до 07:30 часа на следващия ден неизвестен извършил кражба на монетник със сумата от 60 лева от кафе машина на улица „ Христо Смирненски“ в града.

В същия времеви период е извършена кражба на каса с неустановена до момента сума монети от вендинг машина на ул. “Цар Освободител“ в града. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 195 ал. 1 т. 3 от НК, информират от ОДМВР – Шумен.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ФИРМЕН САЙТ


Новото поколение продуктова реклама!


Изработка на фирмен сайт, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.