четвъртък , 9 декември 2021

Как се справят кметовете на селата в Община Нови пазар в условия на пандемия – част II

Продължаваме поредицата от кратки филми – как се справят кметовете на селата от Община Нови пазар в условия на пандемия.

Вторият филм е от село Енево, с кмет Антон Борисов.

Какво е направено, какво предстои, какви са задачите, проблемите, както и нуждите, вижте във видеото на ТВ програма „Часът на Нови пазар“.

Тази година ще бъде извършен основен ремонт на сградата на кметството, предстои подмяна на дограмата и пълно обзавеждане след това.

Предстои и основен ремонт на моста, който ще започне съвсем скоро. Той е със сериозно увредени основи. Необходим е за връзката между селото и обработваемите ниви и полета

Благодаря за подкрепата от страна на Община Нови пазар – в лицето на кмета Георгиев. Съвсем наскоро, при един ураганен вятър, беше отнесена част от покрива на постройката в гробището. Надявам се, че отново ще ни помогнат финансово и материално за възстановяването му.

Отново искам да благодаря и на всички дарители, които не ни забравиха и помогнаха на социално слаби, безработни, в тези трудни дни и за нашето село. Финансовата подкрепа и продукти, направиха много хора от селото ни щастливи.“, завършва кметът Антон Борисов

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *