Какво ще бъде времето от понеделник, 25-ти ноември

Преди обяд в понеделник облачността временно ще се разкъса и намалее, по-значително – над източните райони, но след обяд от юг-югозапад отново ще започне да се увеличава и привечер на югоизток ще завали. Вятърът ще е умерен, по Крайбрежието – до засилен, от изток. Минималните температури ще бъдат от 5 до 10 градуса във вътрешността, и от 10 до 13 по Крайбрежието. Максималните температури ще бъдат между 10 и 15 градуса.

През нощта срещу вторник валежите постепенно ще обхванат целия район, като на места, главно в южните часит, ще са интензивни и значителни. Ще духа умерен до силен вятър от изток, който ще се обърне от север-североизток. През деня времето ще остане облачно, с валежи, които на места ще са значителни. Вятърът ще се ориентира от север- северозапад и ще бъдае умерен до засилен, по Крайбрежието – временно до силен. Максималните температури във вътрешността ще са от 5 до 10 градуса, а по брега на морето – между 11 и 14.

Нощта срещу сряда ще започне с облачно време и валежи от дъжд. До полунощ валежите ще спрат, а облачността от югозапад ще се разкъса и намалее, на места на юг до незначителна. Вятърът ще е умерен до засилен от север – северозапад, по брега – до силен и ще се обърне от северозапад.

През деня ще има променлива облачност, която след обяд на много места ще намалее до слънчево. Умереният вятър от северозапад ще се ориентира от югозапад и ще отслабва. Минималните температури ще са от 0 до 5 градуса, а маскималните – между 7 и 12.

През нощта срещу четвъртък от северозапад ще се увеличи средната и висока облачност, над северните райони – до значителна. Ще духа слаб, до умерен вятър от юг – югозапад. През деня облачността ще обхване целия район, а вятърът ще се ориентира от югозапад. Минималните температури ще са от 2 до 7 градуса, а максималните – от 10 до 15.

През нощта срещу петък и в петък ще е облачно и с прекъсвания ще превалява. Ще духа слаб до умерен вятър от югозапад, който през деня ще се обърне от запад. Минималните температури ще са от 7 до 12 градуса, а маскималните – от 12 до 17.

През нощта срещу събота и преди обяд ще е облачно и на места ще превалява, но след обяд облачността ще намалее, на места – до незначителна. Ще духа умерен вятър от запад. Минималните температури – от 4 до 9 грладуса, максималните – от 10 до 15.

В неделя облачността ще се увеличи до значителна. Ще духа слаб до умерен вятър от юг. Минималните температури ще са от 3 до 8 градуса, а маскималните – от 9 до 14.

Източник: Радио Шумен

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *