Идеята, която стана реалност: Информационен бюлетин на Община Нови пазар

От няколко месеца Община Нови пазар издава информационен бюлетин.
За коментар потърсихме инициатора на това, г-н Калоян Хинчев – секретар на Община Нови пазар.

В днешните динамични условия е изключително важно гражданите да получават обективна и навременна информация за най-важното от случващото се в нашата община. Стремим се да поддържаме различни информационни източници: сайта на общинска администрация, профил в социалните мрежи, информационни табла и др, съобщава Калоян Хинчев.

Много общини, държавни и обществени структури поддържат свои информационни издания на хартиен носител, които са търсени и четени от населението. Въпреки, че информационните технологиите са навлезли широко в ежедневието ни, все още има групи от хора, за които те са недостъпни. Като пример ще посоча пенсионери, потребители на социални услуги и други. В тази връзка през месец август, тази година предложих на общинското ръководство да създадем информационен бюлетин и към днешна дата вече имаме 3 издания. Благодаря за подкрепата от страна на г-н Георгиев и техническият персонал, реализирал тази идея.

По предварителна преценка в началото ще разпечатваме между 100 и 150 броя, но това може да се промени при необходимост.

Издаването на бюлетина има за цел да отразява новините и актуалните събития, свързани с многопластовия живот в общината, местните обществени и културни процеси, както и най-същностните и значими проблеми на нейните жители. Вече имаме обратна връзка с читателите на бюлетина и съм щастлив да споделя, че той е четен и очакван всеки месец. Търсен е дори и от хора, които имат и разполагат с технически устройства и интернет. Това не ме учудва, защото мириса на хартия и мастило за четящите хора е незаменим.

Изданията са напълно безплатни за получателите, като разходите се покриват от общинския бюджет.

В заключение ще кажа, че това е само една малка част, от всичко което правим и ще правим за нашите съграждани, като се стремим да сме им максимално полезни.“, завършва Калоян Хинчев.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ТВОЯ РЕКЛАМНА СТРАНИЦА


Новото поколение продуктова реклама!


Изработка на рекламна страница, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.