Иван Ганчев: Вярвам, че да си българин не е зла участ! Да си българин е чест и амбиция!

Иван Гачнев

Скъпи приятели,

Заставам пред Вас като млад човек, който го е грижа за това какъв ще бъде утрешният ден. Нямаме повече време за губене! От нас зависи ще продължи ли упадъкът на българската държавност и разграждането на общия ни дом, или ще мобилизираме силите и достойнството си като народ и ще си върнем контрола върху съдбините на България! Ще затвърдим ли монопола на партията-държава? Ще продължаваме ли сляпо да се доверяваме на доказано безотговорни политици и псевдоспасители? Или е време да си върнем достойноството на свободни граждани?

Вярвам, че да си българин не е зла участ! Да си българин е чест и амбиция!

Време е смело да се изправим пред истинските проблеми – несправедливост, бедност, липса на сигурност и доверие в институциите!

Приех да бъда кандидат за народен представител, защото в трудни времена са нужни характер, твърдост и отговорност. Особено отговорност, каквато след положената от мен клетва като общински съветник, всеки ден нося лично пред Вас тук – в нашия град, в нашата община! И ако с действията си през последните две години не съм успял да Ви убедя да ми гласувате доверие – не ще мога да го направя и през оставащите няколко седмици още по-малко с едно обръщение.

Свикнали сме да очакваме политиците да дават щедри обещания, за да Ви се харесат. Не! Аз няма да го направя! Но бъдете сигурни – ще работя без да пестя сили и енергия за това България да стане подреден дом, в който да има бъдеще за всеки, независимо от етнос, пол, религия и възраст. Сега имаме шанса да кажем думата си и Нови пазар най-сетне да заеме мястото, което му се полага в държавната политика.

Защо да ми се доверите?
Защото съм един от Вас и няма да Ви предам!

Ако желаете да подкрепите кандидата за народен представител Иван Ганчев, може да го направите с номер 4 и преференция 102.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.