Иван Безус: Отлично представяне на младите ни каратеки – злато, сребъро и бронз от НП

Национални първенства за деца до 10, до 12 и до 14 години гр. Шумен – 03.10.2020 г.

Отлично представяне на младите ни каратеки на Националните първенства за деца – 3 златни, 2 сребърни и 2 бронзови медала.

При 10 годишните безапелационен шампион в кат. до 38 кг. стана Басри Юмер печелейки всичките си срещи с чиста победа-ипон.

При най-леките- в кат. до 26 кг. бронзов медал спечели 8 годишния Христо Юриев, който беше и по-лек с 3 кг. от своите съперници и въпреки това стигна до полуфинал, където в първите 2 части превъзхождаше противника си, но загуби с 3:2 съдийски гласа в последното продължение.

При 12 годишните с три поредни убедителни победи шампионка в кат. до 43 кг. стана Нилин Салимова, Александър Миленов спечели сребърен медал в кат. до 32 кг., макар и не в отлична предсъстезателна форма заради предходно простудно заболяване, а в кат. до 35 кг. Асен Илиев и Али Самет, спечелиха съответно второ и трето място, губейки в оспорвани срещи и продължения от многократния шампион и най-техничен състезател от гр. Русе.

При 14 годишните в кат. до 50 кг. имаме отново безапелационен шампион – Милен Сашев печелейки всичките си срещи с ипон.

Петър Петров при 12 годишните в кат. до 38 кг. също вложи максимални усилия в тренировките, игра сърцато и имаше своите шансове,но не успя да стигне до медалите.

Всичко това постигнахме при безкрайни ремонти на залите в които тренирахме, при неучастие по тази причина на част от състезателите, но с всеотдайните тренировки на останалите деца и най-вече на сплотения треньорски екип-моя милост, Семпай Йордан Димитров, Семпай Христо Юнаков и Семпай Фатих Фаик.

Благодарим на всички родители, приятели и Община Нови пазар с финансовата подкрепа на която успяваме да сме едни от силните клубове в страната.

Иван Безус Доджо

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ТВОЯ РЕКЛАМНА СТРАНИЦА


Новото поколение продуктова реклама!


Изработка на рекламна страница, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.