Ивайло Камаджиев: Санитарното прочистване е в ход

“Уважаеми съграждани,
както беше обявено, в момента се извършва санитарно прочистване на декоративната растителност, кастрене на опасна и суха дървесна растителност и оформяне короните на дърветата.

Работата по ул. „Витоша“ приключи, но през следващите два дена – 09.02. и 10.02. 2019 г. (събота и неделя) дейностите по ул. „Плиска“ ще продължат от 8.30 до 16.00 часа, като движението ще се извършва двупосочно в едната лента.

На 11.02.2019 г. (понеделник) от 8.30 до 16.00 часа ще започне санитарно прочистване на декоративната растителност по ул. „Княз Борис“, от кръстовището с ул. “Владимир Заимов” посока център. Първоначално движението ще бъде преустановено от посоченото кръстовище до пресечката с ул. „Панайот Хитов“. Следва поетапно затваряне на пресечката с ул. „Панайот Хитов“ до пресечката с ул. „Бачо Киро“; от пресечката с ул. „Бачо Киро“ до пресечката с ул. „Кирил и Методий“; от пресечката с ул. „Кирил и Методий“ до пресечката с ул. „Априлов“.

Умоляваме гражданите да не паркират на посочените участъци и по възможност да използват обходния маршрут през улиците ул. “Марица” и ул. “Владимир Заимов”.

Молим за вашето търпение и съдействие!”

Ивайло Камаджиев – кмет на Община Нови пазар
Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *