Зов за помощ – Да помогнем на Ники!

17-годишен ученик от ГПЧЕ „Никола Вапцаров” в Шумен има нужда от нашата подкрепа. Преди два месеца Николай забелязал подуване на окото, дни преди да направи изследване в ДКЦ Св. Марина имал следи от кървене по носа. В началото на месец април след множество изследвания ми била поставена диагноза- туморно образование на назофаринкса и етмодиалните синуси. Образованието навлиза в мозъчната обвивка и притиска окото.

По данни на близките на Ники операция не може да бъде извършена в България. Проведен е консулт с клиника Медикъл Парк в Турция. Медици се съгласили да му направят операция и обещават пълно излекуване. По предварителни разчети сумата, необходима за операцията е около 65 000 лева. Тя е непосилна за семейството на Ники.

Приятели и съученици на момчето са започнали организация за събиране на средства. Ще бъдат поставени кутии за дарения в училища, търговски вериги и различни институции. Съучениците на Ники ще организират благотворителни кампании, които ще бъдат оповестени във Фейсбук.

Нека всеки, който има възможност и желание да помогне на Николай да се излекува. Открита е дарителска сметка към Уни Кредит Булбанк
IBAN: BG49 UNCR 7000 1522 9531 20
BIC: UNCRBGSF
Титуляр Николай Траянов Иванов

Близките на 17-годишният ученик благодарят предварително на всеки, който отдели от личните си средства за здравето на Ники. Ако се съберат достатъчно средства по сметката на Ники и останат, уверяват, че ще ги прехвърлят за друг в нужда.
Във Фейсбук има страница Помощ за Ники/ Help for Niki, на която ще се публикува информация за кампанията.

Телефонът на Ники, който в момента е в Турция за предварителни изследвания е 0887 797 743
За информация може да бъде потърсена и лелята на Николай – Камелия Митева, която отговаря на телефони 0898 88 4557 и 08885649503

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *