Златен сребърни и бронзови медали за “Киокушин” – Нови пазар от НП по карате в Шумен

Златен сребърни и бронзови медали за “Киокушин” от НП по карате в Шумен

На 24 и 25-ти април в зала „Арена“ в град Шумен се проведоха Националните първенства по карате Шинкиокушин за кадети и кадетки, юноши и девойки в дисциплината ката и кумите и Националния турнир „Мадарски конник“ за мъже и жени.

В състезанието участваха 24 клуба от цяла България. Битките преминаха без публика, а домакин и организатор бе СКК „Киокушин“ от гр. Шумен.

Изключително силно представяне направиха състезателите на спортния клуб „Киокушин“ – Нови пазар с треньор Иван Безус Доджо.

Ето какво сподели той в социалната мрежа:

Много добро представяне на нашите възпитаници на Националните първенства за тази година –1 златен, 2 сребърни и 4 бронзови медала.

Шампион в категорията си стана Али Самет.

Сребърни медали заслужиха Асен Илиев и Милен Сашев.

Бронзови за Кристиян Милев, Нурдоан Ремзи, Александър Миленов и Валентин Димитров.

Много силно играха и Христо Юриев, Тодор Василев, Алберто Юлиянов, Петър Петров, Радослав Миленов и Теодор Милчев, макар и да не спечелиха медали.

Силната конкуренция – 240 деца и срещите с доста по-опитни състезатели от другите клубове не позволиха успехите ни да бъдат още по-убедителни. Това, което обаче ни радва повече от медалите е високия дух в тренировъчната зала, желанието, настроението и старанието в тренировките от всички трениращи, което е гаранция и за по-нататъшни добри резултати.

Състоя се и традиционния мъжки турнир “Мадарски конник”.

В категория до 75 кг нашия представител Фатих Фаик още на полуфинала показа високата си класа, като спечели за кратко време срещата си с чиста победа – ипон, а на финала след продължение загуби със съдийско решение от

Европейския шампион при младежите до 21 г.-Цветан Урумов от Шумен.

Сега ни предстои подготовка за изпит за по-висока техническа степен – кю.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.