Златен медал и купа за Виктория от СК „Ояма“ – Нови пазар от ХI издание на KWU Summer Сamp 2017 – Bulgaria

В Санаторно-оздравителния комплекс “Камчия” се проведе ХI издание на един от най-големите тренировъчни лагери по карате киокушин, в който участваха над 1200 бойци от 25 страни. Спортното събитие бе организирано от Българската карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз.

Специален гост на събитието бе министърът на младежта и спорта Красен Кралев. Той проследи част от тренировъчния процес и награди хората, които са допринесли най-много за развитието на бойния спорт. “Това е важно и мащабно събитие, в което участват състезатели от различни държави. Лагерът ще допринесе за повишаване на квалификацията на спортистите и треньорите, а също и за укрепване на приятелството между страните, членуващи във Федерацията”, приветства той.

 

Златен медал и купа за Виктория

Сред 1250-те участници в съревнованието бе и Виктория К. от СК „Ояма“ – Нови пазар.

“Виктория победи на финала силната представителка от отбора на Русия. Тя игра с няколко години по – големи от нея и в по – тежка категория, като имаше разлика от 7 килограма с опонентките си, но това не и попречи да победи.”, споделят в страницата си от клуба.

Спортен клуб „Ояма“ Нови пазар, под ръководството на сенсей Илия Илиев и Теодор Георгиев, продължава да ни радва и прави горди с победите си от национални, европейски и световни спортни форуми.

В ХI Междунаротна лятна школа по карате киокушин участваха състезатели и треньори от Азербайджан, Армения, България, Беларус, Босна и Херцеговина, Великобритания, Унгария, Германия, Гърция, Иран, Испания, Казахстан, Холандия, Полша, Румъния, Русия, Словения, Сърбия, Таджикистан, Тунис, Турция, Украйна, Франция, Швеция и Япония.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *