Парламентарни избори 2021

Заявления за гласуване за народно събрание с подвижна избирателна кутия

Във връзка с предстоящите избори за Народно събрание на 4 април 2021 година Община Нови пазар информира гражданите, че в периода от 24 до 31 март включително, избирателите, които към 4 април 2021 г. ще са поставени под задължителна карантина или задължителна изолация съгласно Закона за здравето, могат да подават заявления за гласуване с подвижна избирателна кутия.

Официалното съобщение от сайта на Община Нови пазар гласи:

Уважаеми съграждани, във връзка с насрочените на 04 април 2021 г. избори за Народно събрание и предоставяне на възможност за гласуване с подвижна избирателна кутия на избиратели, поставени под задължителна карантина или задължителна изолация, съгласно Закона за здравето, Ви уведомяваме, че:

В срок от 24.03.2021 г. до 31.03.2021 г. всеки избирател, поставен под задължителна карантина или задължителна изолация, съгласно Закона за здравето може да подаде заявление (Приложение № 1) към Решение № 2159-НС от 02 март 2021 г. на Централна избирателна комисия в Центъра за административно обслужване в общинска администрация – Нови пазар, както и в кметства/кметски наместничества на територията на общината, по един от следните начини:

• Заявление саморъчно подписано от избирателя и подадено от пълномощник с пълномощно в свободен текст, лично, по пощата или по факс.

• Заявление подписано и подадено от пълномощник с пълномощно в свободен текст, лично, по пощата или по факс.

• Заявление, подадено на електронната поща на e-mail: npazar@icon.bg, без да се изисква квалифициран електронен подпис.

Общинска администрация – Нови пазар

Изтегляне на Приложение 1 от това решение

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *