| посещения | | Питай кмета | Контакти | За реклама | Архив | Мобилна версия

Засилен контрол над товарните автомобили и автобусите започва на територията на ОДМВР- Шумен

Операцията по TISPOL от 9 до 15 октомври ще се проведе на територията на всички държави- членки.В рамките на седмицата ще се извършва контрол над товарните автомобили и автобусите. В проверките ще участват и служители на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“.

Основните причини за възникване на инцидентите с участие на товарни автомобили и автобуси са неспазването на времето за почивка от водачите, превишаването на скоростта, употребата на алкохол и упойващи вещества, превоз на необезопасени товари, както и претоварване на автомобилите.

По време на проверките служители на Пътна полиция ще следят за валидна застраховка „Гражданска отговорност“ и дали е заплатена необходимата винетна такса. Ще се проверява дали водачите, които управляват са правоспособни.

Ще се следи за управление на моторни превозни средства без лиценз или удостоверение за таксиметрова дейност, използвани за обществен превоз на пътници. Спрямо установените собственици на такива МПС, ще се вземат съответните мерки съгласно ЗМВР и Закона за автомобилните превози.

Полицейски служители ще следят за нелегални мигранти, притежание и пренос на наркотични и упойващи вещества и транспортиране на крадени стоки, както и превоз на стоки, различни от упоменатите в документите за товара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За още новини, харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Реклама

АВТОСЕРВИЗ "ДЕСНА" 2013 ООД гр.Нови пазар

Ремонт на ходова част и подготовка за технически преглед. Нови гърнета.
Монтаж и баланс на гуми. Смяна на масла. Полиране на фарове и спирачни дискове.

За контакти: Недялко Неделчев,
тел: 0878701532

Тук може да е твоята реклама!

Медия 60 ТИЯТ ГРАД Ви предлага уникална възможност за осъществяване на комуникация с вашите потенциални клиенти.

Как? Клик и виж!
Спестете 10% при резервация в Booking.com през нашия сайт. Тук и сега!

Booking.com

Още новини в снимки
Powered by WordPress | Theme Designed by: at&t - Black Friday 2016 | Thanks to http://www.whocutthecheese.net/att-promo-code/, at&t - promo codes and Amazon - Black Friday