Задържaха мъж от Нови пазар за псувни и ругатни

Акт по Указа за борба с дребното хулиганство бил съставен на 32-годишен жител на Нови пазар, информират от ОДМВР – Шумен.

Мъжът бил задържан в полицейския арест в града, след като извършил непристойни действия на обществено място, и отправил псувни и ругатни към граждани в присъствие на полицейски служители.

Патрулният екип бил пратен малко след 13 часа в понеделник на ул.“Петър Берон“ в града след получен сигнал за нарушаване на заповед за защита от домашно насилие. След пристигане на място полицаите установили 32-годишния Е.Е. Мъжът седял на пейка срещу жилищен блок.

Не било установено нарушаване на съдебната заповед.

Забелязал близка на жената с която до скоро живял на семейни начала и в присъствието на полицейските служители й отправил ругатни и псувни. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление. Районният съд в Нови пазар му наложил глоба в размер на 350 лева.

В районното управление Е.Е. бил привлечен като обвиняем по четири престъпления. С постановление на прокурор на районната прокуратура е задържан за срок до 72 часа. Предаден бил на служители от ОЗ „Охрана“ .

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *