Ремонт кметстви Избул

Завърши първият етап от ремонта на кметството в село Избул

Само преди седмици започна ремонтът на кметството в село Избул. Към днешна дата, първият етап на дългоочакваните дейности е завършен. Този ремонт беше крайно наложителен и чакан повече от 20 години. Кметството беше с течащ покрив, разпадащи се стени и разбита подова настилка.

Преди ремонта:

Ремонтиран е покривът на кметството и са изолирани всички течове. Подменена е изцяло подовата настилка, с гранитогрес. Направена е нова мазилка на тавана и стените, същите са шпакловани и боядисани. Това е част от свършеното, благодарение и на дарители, пожелали да останат анонимни.

След ремонта:

Напълно подновено е обзавеждането на стаите на кмета, секретаря и стаята за срещи.
Монтирани са щори на прозорците, помещенията са обзаведени с нови бюра, етажерки, столове и осветителни тела.

На втори етап предстои да бъдат обновени санитарното помещение и стълбището.

За коментар се свързахме с кмета на селото – Недред Мехмед. „Изключително съм благодарен на ръководството на Община Нови пазар. Ремонт на кметството ни досега не беше правен. Сградата е стара, с времето състоянието й съвсем се влоши. Покривът беше пред падане, поради компрометираното покритие и зле поставената хидроизолация от фирма на мобилни услуги, която си монтира клетката. Благодаря и от името на моите съселяни за напълно обновената зала за срещи и събития. Новият приятен облик ни дава надежди и увереност, че не сме забравени от общинския център. Благодаря им и нека бъдат здрави!“, завършва Мехмедов.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ФИРМЕН САЙТ


Новото поколение продуктова реклама!


Изработка на фирмен сайт, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.