Забрани и ограничения по пътищата в региона

Забрана за движение на тежкотоварни автомобили над 12 тона има по всички третокласни пътища на територията на Търговищка област, съобщиха от Областното пътно управление. Котленският проход е отворен за превозни средства до 10 тона. Остава затворена отсечката между селата Буховци и Острец, където има големи преспи. Очакванията са утре участъкът вече да бъде проходим.

Пътят Шумен – Русе е затворен за движение на камиони над 12 тона, съобщиха от Областните пътни управления в Шумен и Разград. Ограничение за тежки автомобили е въведено и по пътя Русе – Кубрат. Останалите пътни участъци в двете области са проходими при зимни условия, няма данни за бедстващи по пътищата. В община Шумен непроходим е пътят между Велино и Живково. От администрацията препоръчват на гражданите да ограничат пътуванията.

Затворени за всички превозни средства в Силистренска област са пътищата от Грънчарово за Секулово и Нови пазар, и отсечките Поляна – Попина, Ситово – Добротица – Дулово и Окорш – Паисиево – Главиница – Зафирово. По пътя Силистра – Русе е ограничено движението на камиони над 12 тона.

Източник: Радио Шумен

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *