ЕНЕРГО-ПРО с нов денонощен телефон

ЕНЕРГО-ПРО въвежда нова денонощна телефонна линия за въпроси и сигнали 0700 800 61, която ще обслужва клиентите на дружеството ЕНЕРГО-ПРО Продажби.

Запазва се досега използваният номер 0700 161 61, който се обособява за клиентите на Електроразпределение Север (предишно име ЕНЕРГО-ПРО Мрежи). Промяната се налага поради правното изискване на европейското законодателство за разделяне на електроснабдителното и електроразпределителното дружество в рамките на компанията.

На новосъздадения номер 0700 800 61 клиентите на ЕНЕРГО-ПРО Продажби могат да получат информация за проверка на сметка; ред и начини за заплащане; текущи промоции и кампании.

На номер 0700 161 61 клиентите на Електроразпределение Север могат да се обръщат към дружеството за сигнал за авария; проверка на сметка към Електроразпределение Север АД; изисквания и начини за присъединяване към електроразпределителната мрежа; запитване относно процедура по излизане на свободен пазар. Операторите на двете телефонни линии са на разположение на клиентите за сигнали и запитвания 24 часа в денонощието.

Източник: радио Шумен
Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *