Електронното трудово досие с отличия в конкурса „Най-зелените компании в България“

Българският IT стартъп HRM Solutions получи първа награда в категория „Безхартиен офис“ и второ място в категория „Зелена иновация“ в тазгодишния конкурс “Най-зелените компании в България” на b2b Media.

Надпреварата е предназначена за компаниите, които имат зелени идеи, кампании, събития, инициативи или инвестиции и самоинициират действия и каузи за по-здравословна среда.

Компанията бе отличена за своя иновационен софтуер sHRedy, който дигитализира трудово-правните отношения и изцяло премахва хартията в отношенията служител – работодател.

Наградите прие Юлиян Маслянков, изпълнителен директор на HRM Solutions, на официална церемония в София:
„Вярвам, че най-голямата сила да направим света ни устойчив, са новаторските зелени технологии, вдъхновяващите предприемачи и иновативни стартиращи фирми.

Измина по-малко от половин година откакто сме на българския пазар и съм изключително горд, че вече сме отличени за зеленото решение sHRedy, което екипа ни предлага на бизнеса.

Софтуерът, който създадохме, или т. нар. електронно трудово досие не само дигитализира и улеснява процесите по управление на човешките ресурси в компаниите, но изцяло трансформира бизнеса.

На фона на година, белязана от пандемия на COVID-19, предоставяме първото легитимно решение за дистанционно управление на персонал и реална възможност за отдалечена работа на специалистите от човешки ресурси. В технологичните времена, в който живеем, устойчивите иновации са не само необходимост от гледна точка на оптимизиране на разходите и повишаване ефективността на работните процеси, но и задължителна част от корпоративната отговорност на фирмите, които развиват дейността си с мисъл за бъдещето.

Благодарим за признанието и поздравления на всички блестящи умове, зелени мислители и дейци, които допринасят за нашето по-добро утре.“, коментира Маслянков.

Националният конкурс „Най-зелените компании в България” се провежда за десета поредна година. Целта му е да популяризира най-интересните „зелени“ идеи и инициативи през изминалата година, както и да мотивира останалите фирми да инвестират в екологични политики.

„HRM Solutions“ е стартъп, създаден от IT компанията TBI Info с цел разработването на високотехнологични и иновативни решения в сферата на човешките ресурси. „sHRedy“ е първият продукт, който стартъпа предлага на българския пазар.

Иновационният софтуер предоставя безхартиено решение за изпълнение на процесите в отношенията между служител и работодател.

Дава възможност напълно автоматизирано, по електронен път, да се обменят документи – договори, служебни бележки, анекси, заповеди, правилници и др., както и да се управляват взаимоотношения, свързани с отсъствия, отпуски, отчитане на работно време, работа от вкъщи.

Така например, служител ще може да бъде назначен от разстояние, с електронно генериран трудов договор, подписан с дистанционно издаден електронен подпис.

Повече информация за „sHRedy“, можете да получите на адрес sHRedy.bg и в социалните мрежи Facebook и LinkedIn.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ФИРМЕН САЙТ


Новото поколение продуктова реклама!


Изработка на фирмен сайт, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.