Едно различно архитектурно студио

Едно различно архитектурно студио

Въпреки всички кризи, в България кипи бурно строителство. Международни и местни фирми развиват дейност тук, свързани с изграждането на модерни производствени и логистични бази, търговски центрове и много други. От една страна, тези инвестиции помагат за развитието на българската икономика. От друга, тези обекти трябва да се проектират по най-стриктните и професионални европейски изисквания. Тук е мястото на архитектурно студио Инт Арх.

Повече за Инт Арх

Инт Арх е проектантско бюро с над 20 годишен опит в сферата. Фирмата е дългогодишен партньор на големи европейски инвеститори като германските Kaufland и Billa както и австрийския Baumax. Инт Арх се занимава с проектирането на всякакъв вид сгради – търговски, индустриални, жилищни и офисни.

Основателя на Инт Арх, арх, Мария Попмаркова е олицетворение на експертиза и добра репутация в бранша. Целия екип на фирмата е една комбинация от млад ентусиазъм и дългогодишен опит. Отдадеността, която фирмата показва към всеки обект, е причината много инвеститори от България и чужбина да им дават своето доверие.

Защо инвеститорите избират Инт Арх?

Всеки проект заслужава специално внимание. Трябва да се огледат всички негови детайли и да се съобрази решението с множество фактори. Това което отличава Инт Арх е симбиозата между креативен поглед и техническа експертиза.

Всяка една сграда трябва да има естетическа индивидуалност. Понякога тя трябва да отговоря на зададените норми, а друг път, да си разчупи. Разликата между новото (модерното) и традиционното. И в двете направления един архитект може да създава и твори. Сградата трябва да има визуално въздействие върху човека и в най-добрия случай – да създава позитивни емоции и настроение. Затова екипът на Инт Арх обръща особено внимание на естетиката в своите обекти.

Но всеки визуален облик остава загубен когато не е комбиниран с функционалност и техническа изправност. Тази „суха материя“ както смятат някои е ключова за обектите на Инт Арх. Сградите на фирмата са винаги съобразени с изискванията и нуждите на бъдещите ползватели. Така въздействието върху човека не е само от външния облик, а и в вътрешния потенциал на сградата. Инт Арх винаги съобразява на 100% проектите с българските и европейски изисквания като по този начин сградите винаги отговарят напълно на очакванията.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *