Д Е К Л А Р А Ц И Я на Общински съвет на БСП, гр. Нови пазар

Уважаеми съграждани,
Нашата община се нуждае от нов тип управление, различно от досегашните, за да подобрим живота на всички и да стимулираме младите да останат тук, а възрастните да имат достоен живот!

За да се решат основните проблеми в общината, ние трябва да разчитаме на силен кметски екип, който да се ръководи от принципите на прозрачно и близко до хората управление! Да кажем НЕ на корупцията и ДА на диалога и прозрачността!

С тези идеи и решителност ние проведохме вътрешни избори за номиниране на кмет. На партийната конференция с голямо мнозинство беше избран Георги Сашев Георгиев. Той получи 58 гласа срещу 23 за Васил Тонев.

От тук нататък всякакви спекулации, относно нашия кандидат са излишни!
Външни за БСП фактори, водени от лични интереси, правят опити за разделение сред симпатизантите и членовете на партията, като спекулират с идеята за обединение на левицата в Нови пазар! Но ние сме силни и най-вече разумни, и няма да допуснем това да се случи!

Ще направим всичко възможно Община Нови пазар да има млад, амбициозен кмет, готов да се бори с корупцията и всеотдайно да работи за интересите на хората в община Нови пазар!

Общински съвет на БСП, гр. Нови пазар

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *