Достойно представяне на СКК „Киокушин“ – Нови пазар на ЕП 2017 в Полша

„С достойно представяне и пропуснати възможности приключи Европейското първенство за кадети в гр. Киелце-Полша за представителите на клуба ни.

В категория до 65 кг, Фатих Фаик победи в първата си среща с ипон /нокаут/, а във втората жребия го срещна с украински състезател, който впоследствие стана и шампион в категорията.

Срещата премина напълно равностойно, като съдиите дадоха минимално предимство с 3:2 гласа за украинеца. Това отреди и 5-тото място, в крайното класиране в категорията, за Фатих от общо 18 участника в нея.

Малка утеха за нас остана факта, че в другата част на схемата до финала стигна друг български представител, когото Фатих е побеждавал с ипон.

В категория до 60 кг, другият ни представител – Диян Христов игра също срещу представител на Украйна и спечели срещата си, но поради нечиста игра на съперника си се наложи да му бъде оказвана медицинска помощ.

За съжаление медицинския екип малко се „презастрахова“ и наложи медицинска забрана на Диян за следващите му срещи. Така, без да загуби среща, Диян не можа да продължи участието си и остана на 8-мо място в категорията си.

Като цяло Националният ни отбор отбеляза поредно силно представяне спечелвайки 2 златни, 3 сребърни и 2 бронзови медала.

Сега ни предстои регионален детски турнир в гр. Шумен на 26.11.2017 г., след което кратка почивка и подготовка за първите състезания през новата 2018 година.“

Източник: „Киокушин“ – Нови пазар
Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *