Димитър Димитров и Йордан Миленов: „Благодарим за подкрепата от страна на Общината!“ (видео)

Спортната зала и градският стадион са с нов облик!

Почти приключи ремонтът на спортната зала в Нови пазар, намираща се на ул. „П. Берон“ № 33. Извърши се основен ремонт на покрива. Новото хидро покритие ще гарантира суха зала и отлични условия за спортистите ни. Остават финалните дейности, като освежаване и боядисване.

Благодарности към кмета Георгиев и общинското ръководство за подкрепата и помощта това да се случи, изказаха Димитър Димитров – организатор дейност „Спортна база“ и треньор на местния клуб, и Йордан Миленов – капитан на ФК „Ботев“ – Нови пазар.

Общата стойност на проекта е 244 898.00лв., от които 51% съфинансирани от бюджета на Община Нови пазар за 2020г. Спортната зала в града е изградена през 1973 година.

Старите врати са подменени с нови – алуминиеви, гарантиращи значително по-голяма здравина и дълготрайност.

С течение на времето покривната хидроизолация многократно се е компрометирала, наличните отводнителни устройства не са осигурявали нормално водооттичане и са наводнявали залата.

Нов облик има и градският стадион „Христо Ботев“. Секторите са боядисани, оградата е подменена, закупена е нова поливна помпа.

Вижте още във видеото на ТВ програма „Часът на Нови пазар“:

Facebook коментари
РЕКЛАМА: ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Рекламата е основен двигател на вашите послания, а ние сме горивото! Платформата на 60 ТИЯТ ГРАД е готова да предостави всички необходими ресурси.

ВИЖТЕ УСЛОВИЯТА ЗА РЕКЛАМА ТУК

Твоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ТВОЯ РЕКЛАМНА СТРАНИЦА


Новото поколение продуктова реклама!


Изработка на рекламна страница, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.