Десислав Ганчев: Излизаме на Държавно първенство по кикбокс и квалификация за Европейско и Световно с подготвен и силен екип

Трима състезатели на СК “Авитохол” – гр. Нови пазар ще вземат участие на Държавното отборно първенство по кикбокс – стил „лоу кик“ в град Шумен. Битките започват на 24-ти март от 10 часа в зала „Плиска“.

Ето какво сподели тренера на СК “Авитохол” Нови пазар, Десислав Ганчев за старта в новия сезон:

„В първото си за тази година ДП, излизаме със силен екип и дебют на наш състезател. Заедно с това, върви и подготовката за предстоящите Европейско и Световно в Италия.

Вицешампионът ни от Европейското по кикбокс в Македония за 2017 година, Радослав Радков излиза в стил „лоу кик“, в категория до 81 килограма – юноши младша възраст.

Иван Николов ще се състезава в категория до 75 килограма – юноши младша възраст.
Припомняме, че Иван Николов завоюва сребърен и бронзов медали в стил „кик лайт“ от последното ДП в Свиленград.
Многократен републикански медалист в различни стилове.

Младият боец на СК “Авитохол”, Владислав Маринов ще направи своя дебют в категорията до 54 килограма – юноши младша възраст. Владислав е със сребърно и бронзово отличие на татами.

Вярвам, че опитните ни бойци Радо и Иван ще ни зарадват с медали, а защо не и от дебютното излизане на Влади.

Опитният ни национал, Али Нихат ще пропусне битките, защото се подготвя за следващи спортни форуми, а и е мой помощник в тренировката на момчета ни, допълни тренера на “Авитохол” – Нови пазар.

Благодаря на кредитна къща „Стик Кредит“ и лизингова компания „Айкредит“ за приятелството и помощта, завършва Десислав Ганчев.“

 

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *