Десислав Ганчев: Горд съм и щастлив, бъдете и вие!

Приключи Европейското първенство по кикбокс за кадети в Македония.

1600 бойци от 37 държави влязоха в битки за медалите. Отборното класиране постави България на 8-мо място.

Радослав Радков от СК „Авитохол“ – Нови пазар бе част от националния отбор на България на този форум.

В дебютното си участие на международната сцена, Радо Радков завоюва сребърен медал от Европейското първенство по кикбокс в Македония. При най-тежките в стил фул контакт той игра срещу Ахмед Ахмедов от Русия.

За нашите читатели, тренер Десислав Ганчев сподели: “Достойно прдставяне на Радослав, доволен съм от показаното и много горд. Това бе дебютното му участие на такъв световен форум и въпреки липсата на опит, той показа воля, характер и несломим боен дух.

Горд съм с него и се надявам всички негови съграждани да се чувстват така.

Благодаря на всички, спонсори и съмишленици, за подкрепата им. Без тях нямаше да сме там и да покажем, че сме сред най-добрите от добрите.”

Какво ви предстои?

“Започваме подготовка за Държавното първенство през месец октомври 2017 г. Следващата 2018 година излизаме на Световното в Римини, Италия.

С гордост ще завърша, че представянето на момчето ни направи много добро впечатление и на националните ни треньори. Техните отзиви са, че Радко е показал отлична техника и голямо сърце, въпреки липсата на опит от такива световни форуми. За него това тепърва започва и той ще бъде част от националният ни отбор.”

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *