Полицейско управление Нови пазар

Две бързи производства за употреба на алкохол и наркотични вещества

През изминалите три денонощия на територията, обслужвана от ОДМВР- Шумен са регистрирано пет пътнотранспортни произшествия с материални щети. За различни констатирани нарушения полицейските служители са съставили 64 акта, наложени са 114 глоби с фиш.

Около 15:30 часа на 21 януари на ул.“ Самуил“ в Нови пазар за проверка бил спрян водач на лек автомобил Пежо 206 с търговищка регистрация. Зад волана бил 34-годишен мъж от Нови пазар. Пътните полицаи го тествали с дрегер, който отчел 0,63 промила в издишания въздух. Водачът бил с влязла в сила присъда за шофиране след употреба на наркотични вещества. За извършено престъпление по чл. 343 Б ал. 2 от НК е образувано бързо производство.

На 22 януари за проверка на ул.“ Цар Освободител“ в Нови пазар бил спрян водач на лек автомобил Алфа ромео с варненска регистрация. Зад волана бил 18-годишен варненец. Тестван бил с дръг чек, който отчел положителна на канабис проба. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Нови пазар. За извършено престъпление по чл. 343 „ Б“ ал. 3 от НК е образувано бързо производство.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Един коментар

  1. Пишити пак глупости как не ве е срам някой ден ще вляза при вас и ще ви потроша черепите с траба майка ви да еба сирджиййска майка ви сперма да еба.!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *