Два сребърни и един бронзов медал за каратеките от Нови пазар от Национално първенство в София

Състезателите на СК „Киокушин“ от гр. Нови пазар завоюваха два сребърни и един бронзов медал от Национално първенство за мъже, жени, юноши и девойки, което се проведе на 11-ти март в София. Това съобщи за СтрелаБГ треньорът им д-р Иван Безус.

При юношите в кат. до 60 кг. Диян Христов остана на 2-ро място,като преди финала спечели убедително и двете си срещи (полуфиналната- с ипон). Ебру Фаик при девойките до 60 кг. също се класира втора и грабна среброто, като показа много добра игра и натрупа ценен опит,който и липсваше досега.

При мъжете Ивайло Севдалинов остана на третото място в кат. над 85 кг. Добър дебют при мъжете в кат. до 65 кг. направи Станимир Петков, който в компанията на трима национални състезателя не успя да стигне до медалите, но също натрупа ценен опит и с още повече отдаденост в залата може да надгради значително сегашното си ниво.

„Удовлетворен съм от представянето на моите възпитаници, като се има предвид затруднената ни зимна подготовка. Тренираме във физкултурния салон в СУ „Васил Левски“, който обаче не се отоплява, за съжаление“, каза още д-р Безус.

На 24-ти март в Димитровград новопазарци ще участват на Национално първенство за кадети и деца от 10 до 12 год.

Източник: strelabg.com
Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *