Два златни и един бронзов медал за “Киокушин” – Нови пазар от Национална купа „Пловдив“

Бойците на Доктор Безус от “Киокушин” – Нови пазар отново ни радват с нови бойни постижения от Националното първенство за купа „Пловдив“, провело се този уикенд.

Зала „Сторител“ гр.Пловдив събра под един покрив 245 каратеки от общо 20 клуба и даде шанс на всеки да се докаже и покаже на какво е способен.

„С отличен резултат и настроение завършваме спортно-състезателната 2018 година. На последното официално състезание за годината, при силната конкуренция на 240 деца от цялата страна, нашите възпитаници завоюваха два златни и един бронзов медал !

При 10 годишните в кат. до 26 кг. Асен Илиев за втори път през годината безапелационно спечели първото място, като в 4-те състезателни кръга отбеляза два ипона и едно вазари и заслужено беше сред претендентите за най-техничен състезател.

В кат. до 32 кг. при 10 годишните момичета Нилин Ерджанова също за втори път през годината спечели шампионската титла, въпреки че съперничките и я превъзхождаха физически.

Серкан Беян в кат. до 28 кг., също при 10 годишните, спечели бронзов медал, като показа много добра техника и психическа устойчивост.

Останалите ни състезатели – Али Самет, Петър Петров, Александър Георгиев, Михаил Илиев, Милен Сашев и Валентина
Илиева също се представиха много добре, въпреки, че не стигнаха до медалите.

Ръководството на клуба изказва поздравления на Фатих Фаик, който активно участвува в подготовката на състезателите ни, на спонсорите за отличната екипировка, и на Община Нови пазар, която целогодишно подпомага участията ни по състезания от спортния календар на Българска Федерация по карате Шинкиокушин.“

Иван Безус Доджо
Facebook коментари
РЕКЛАМА: ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Рекламата е основен двигател на вашите послания, а ние сме горивото! Платформата на 60 ТИЯТ ГРАД е готова да предостави всички необходими ресурси.

ВИЖТЕ УСЛОВИЯТА ЗА РЕКЛАМА ТУК
Твоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ТВОЯ РЕКЛАМНА СТРАНИЦА


Новото поколение продуктова реклама!


Изработка на рекламна страница, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.