| посещения | | Питай кмета тук - коментара | Мобилна версия

Дават шанс на 500 безработни в Шумен

Близо 500 безработни от Шуменска област ще бъдат наети по проекта „Работа“ на оперативната програма „Развитие на човешките ресурси“. За това съобщават от Регионалната служба по заетостта.

Проектът обхваща общините, в които за последната година безработицата е била над средната за страната. В Шуменска област това са Велики Преслав, Венец, Върбица, Каолиново, Каспичан, Никола Козлево, Нови пазар, Смядово и Хитрино.

Работодатели от публичния и частния сектор ще имат възможност да разкрият общо 499 работни места в тези общини за дейности, насочени към подобряване на жизнената среда и услуги за населението. Безработните ще бъдат наемани на пълно или непълно работно време за период до 12 месеца и ще получават възнаграждение равно на минималната заплата.

По заявка на работодателя може да бъде осигурен и наставник. Има възможност заетостта да се комбинира с обучение. Работодателите, желаещи да разкрият работни места по проекта, могат да подадат заявка за участие до 9 март включително през сайта на Агенция по заетостта или в Бюрата по труда.

Източник: Радио Шумен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За още новини, харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Реклама

Тук може да е твоята реклама!

Медия 60 ТИЯТ ГРАД Ви предлага уникална възможност за осъществяване на комуникация с вашите потенциални клиенти.

Как? Клик и виж!
Спестете 10% при резервация в Booking.com през нашия сайт. Тук и сега!

Booking.com

Още новини в снимки
Powered by WordPress | Theme Designed by: at&t - Black Friday 2016 | Thanks to coupons - Verizon, at&t - promo codes and Black Friday - at&t