Зона Гоце Делчев

Гоце Делчев – информативен сайт

Град Гоце Делчев (до 1951 година Неврокоп) е град в Югозападна България, в близост до река Места. Намира се на близо 200 километра от столичния град, София, и на 97 километра от областния център, Благоевград. Градът има богата история, която може да намерите в Зона Гоце Делчев.

В сайта ще откриете информация за живота и революционната дейност на един от най-значимите български революционери, Гоце Делчев, чийто име носи града след 1951 година. Ако не сте чували за Историческия музей, Неврокопския манастир и Конак Рифат бей в град Гоце Делчев, Зона Гоце Делчев мястото, където да прочетете повече за историята и интересните факти за забележителностите в град Гоце Делчев и околността.

В сайта ще намерите хотели и ресторанти в града, за които има кратко описание и разположение. Така може да изберете хотел за вашата почивка или ресторант за сутрешно кафе, обяд или вечеря. С няколко клика в Зона Гоце Делчев ще се запознаете с медицинските заведения, с апаратурата и персонала, с които разполагат.

Може да откриете различните бизнеси в града. Собствениците на фирми и всички хора могат да си осигурят реклама на фирма, продукт или услуга чрез сайта.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *